Ademtherapie

Ademtherapie is voor mensen die last hebben van benauwdheid, kortademigheid, hyperventilatie, een te snelle of een te langzame adem. Ademtherapie is ook geschikt wanneer u overspannen bent, wanneer u een burn-out heeft of u niet lekker uw vel zit.
Door de ademtherapie wordt de adem vollediger, ruimer en gelijkmatiger. Terwijl u gekleed op tafel ligt, wordt met lichte druk van de handen van de therapeut de adem geactiveerd of tot rust gebracht. De mogelijkheden van de adem nemen daardoor toe. Zo kunt u zich makkelijker ontspannen, nemen de longen meer zuurstof op en worden de spieren en organen voorzien van zuurstofrijk bloed. Uw lichaam herstelt zich en u voelt zich meteen beter. Door bewegingsoefeningen om de adem aan te spreken, kunt u ook thuis met uw adem actief blijven. De therapie bestaat uit een afwisseling van oefeningen voor de adem en behandelingen.  Die afwisseling is bij iedereen anders. Soms ligt in het begin het accent op oefeningen, soms krijgt het behandelen de voorrang. We houden daarbij rekening met uw voorkeur.

Kennismaken met ademtherapie

Als u zich wilt voorbereiden op ademtherapie of wilt weten wat het inhoudt, kunt u zich abonneren op de gratis mini-cursus via e-mail. Klik hier om je op te geven.

Verloop van de behandeling

Wanneer u overweegt om met adem- en stemtherapie te beginnen, kunt u bellen voor een eerste afspraak. Deze afspraak bestaat uit een korte kennismaking en een behandeling of enkele ademoefeningen. Hierna besluit u om de behandeling al of niet voort te zetten.

Een behandeling duurt maximaal een uur.

Behandeling volgens telefonische afspraak met ademtherapeut en stemtherapeut Borg Diem Groeneveld:
mobiel 0619184145 of stuur een bericht via het contactformulier 

Praktijk:
Meneer de Wit
Baarsjesweg 202, 1057 HS Amsterdam (oud-west)