Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert met Gongs

17 september 2017 | 14:00 - 16:00

Gratis

Op zondag 17 september neemt Borg Diem Groeneveld deel aan het open podium in het Park van de oude stadskwekerij aan de Jan van Scorelkade in Alkmaar. Er zullen ook nog verschillende andere artiesten aan dit open podium deelnemen.

Borg zal spelen op grote Chinese Gongs en daarbij zingen. Het concert duur ongeveer een half uur. Precieze aanvangstijd is niet aan te geven.

Toegang is gratis.

Uit het persbericht:

“Er treden twee bands op, een jeugdtoneelgroep, een singer-songwriter,  en een boventoonzanger.  
De jeugd van Toneelgroep Alkmaar treedt op met het theaterstuk Klunzige krakers en stoute buren. De optredende bands zijn MOOTet en MisterMagic. Mootet bestaat uit drie zangeressen met begeleiding van meerdere gitaarspelers. Zij spelen licht versterkt een aantal swingende nummers. Mister Magic is een jazz- en funkband.   Borg Diem Groeneveld is boventoonzanger. Hij laat horen wat er allemaal kan met een stem.
Singer-songwriter Fatima Haring maakt muziek sinds haar achtste en bespeelt diverse muziekinstrumenten zoals dwarsfluit en basgitaar. Tijdens dit optreden zingt Fatima eigen liedjes en begeleidt ze zichzelf op de gitaar.

Het theater ligt aan de Noordzijde van Station Alkmaar in Park De Oude Kwekerij aan de Jan van Scorelkade 6 tussen de woonwijken Bergerhof en Bergermeer achter molen De Eendracht.
Bij slecht weer is het Open Podium in een tent bij het Openluchttheater. De toegang is gratis, er wordt een kleine vrijwillige bijdrage gevraagd.”

Gegevens

Datum:
17 september 2017
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Oude Stadskwekerij
t.o. Jan van Scorelkade 6
Alkmaar, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie