Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Adem Vitaal

14 september | 17:00 - 18:00

€10

Ben je wel eens zenuwachtig, onrustig of gespannen? Schiet je weleens in de stress? Grote kans van wel. Wanneer het je regelmatig overkomt, kan dit een grote belemmering worden en brengt het ongemak met zich mee. Wanneer dit je overkomt, verandert je ademhaling ongetwijfeld. Je houdt ‘m in, wordt kortademig of benauwd. Dit wordt vaak hyperventilatie genoemd, maar eigenlijk reageert onze ademhaling gewoon op wat er gebeurt.

Door aandacht te schenken aan je ademhaling word je meer ontspannen. Ik hoor je denken: ademen, dat doe je toch gewoon? Gelukkig wel. Over ademen hoeven we niet na te denken. Ons lijf zorgt er voor. Maar in stressvolle situaties hebben we soms de ademhaling niet meer in de hand, met vervelende gevolgen.

Ademoefeningen voor meer ontspanning

Ervaar jij weleens een van deze ongemakken? Wil jij meer ontspanning en minder benauwdheid ervaren? Wil je beter leren omgaan met stressvolle situaties? Kom dan eens langs bij Adem Vitaal Amsterdam. Samen met ademtherapeut Borg Groeneveld en Patricia van Binsbergen wordt er op de maandagmiddag en woensdagmiddag  tijd genomen om de eigen ademhaling beter te leren kennen en deze te leren volgen.

Voor wie is een Adem Vitaal groepsles geschikt?

Voor iedereen die meer ontspanning wilt voelen in zijn lichaam is dit een laagdrempelige manier om te starten. In groepsverband leer je ademhalingsoefeningen en bewegingsoefeningen die meer energie, ontspanning en rust geven. Deze oefeningen kan je ook buiten de les proberen en toepassen in je dagelijkse leven.

Wat heb ik nodig voor een Adem Vitaal les?

Om vrij te kunnen bewegen en de oefeningen zonder belemmeringen uit te kunnen voeren, raad ik je aan om gemakkelijke kleding aan te trekken. Liever geen spijkerbroeken of korte rokjes. Neem daarnaast (’s winters) een extra paar sokken of sloffen mee.

Lestijden

woensdag 17-18 uur
Data: elke woensdag behalve in de schoolschoolvakantie.
Start na de vakantie: 31 augustus 2022.

19 oktober is er geen les.

Kosten: € 10 per les, strippenkaart 10x voor € 75
Heb je een abonnement op one-fit, dan kun je inchecken via one-fit.
Schrijf je hier in

Docenten

De lessen worden gegeven door Borg Diem Groeneveld

Borg Diem Groeneveld

Gegevens

Datum:
14 september
Tijd:
17:00 - 18:00
Kosten:
€10
Evenement Categorie:

Organisator

Borg Diem Groeneveld

Locatie

Meneer de Wit
Baarsjesweg 202
Amsterdam, 1057 HS Nederland
+ Google Maps